2022 året som gått

Så tacksam för alla roliga projekt som vi gjort detta år. Det började med kontor för hela slanten. Cubeia fick ett kontor med wow-faktor. En vägg helt i koppar! (se här). Vi gjorde också iordning Kylgruppens kontor och de fick också koppar fast i form av ett stort ståbord som vi designade och tog fram speciellt till dem. (här kan du se bordet). Till ART projekt's kontor i Münchenbryggeriets lokaler tillsatte vi en mysfaktor och funktion. Trivselfaktorn höjdes rejält. (se här)

Måste ändå medge att det roligaste projektet 2022 var arbetet med en Ski Lodge i Funäsdalen. North Mountain Lodge (läs mer här). Ett timmerhus som omvandlades till stilen Japansk Retro Fjällmys. Roligt och utmanande.

Sedan fortsätter året med nyproduktion och hjälp med tillval samt spännande visningslägenheter. Som den vi gjorde till JM i Kvarnholmen där vi placerade ett växthus på en terrass. Hur mysigt? (se mer här)

I skärgården på Nämdö har vi gjort en champagnebar uppe på terrassen till restaurangen. Vi ritade in två härliga pergolas som både ger skydd och skapar rumslighet.

Nu inför nya året har vi spännande projekt i vår pipeline och ett sådant är Nämdö Sea Lodge i skärgården. Skärgårdsliv året om med möjlighet att hyra ut sin bostad. Här kommer ni få se massor av spännande bilder i flödet framöver. 16 bostadsrätter har fått en inredning som har en hög lyxfaktor och

Lämna en kommentar