VI ÄR INREDNINGSBYRÅN SOM ÄLSKAR KREATIV PROBLEMLÖSNING

Vi stärker ditt varumärke –
från strategi till interiör gestaltning, produktdesign och grafisk formgivning

Vi är proffs på det vi gör.

Med många års erfarenhet har vi en inarbetad designprocess - där vi ser till era önskemål och behov. Vi har en bredd inom inredning och konceptutveckling som klarar såväl  kulturmärkta byggnader som modern nyproduktion och kontorskomplex. Vi tillsätter en tydlig identitet i varje projekt.

Ge oss en utmaning och vi tar oss an den med liv och lust.

Att kliva ut ur komfortzonen och se vad som är bäst för projektet är väldigt viktigt. Vi rör oss genom alla inredningsstilar och tidsepoker. Vi har för länge sedan lämnat att "multiplicera våra egna vardagsrum" till förmån för att göra kundens rumsliga gestaltning.

Vi sitter på kunskapen att utveckla helheten.

Målet med en miljö och dess utformning är inte bara estetisk utan det handlar också om att hitta anpassningar som attraherar målgruppen. En inredning är mer än bara en vacker bild, den ska också vara funktionell och ge en känsla av välbefinnande på plats.

Vi tror på personligt engagemang. Våra goda relationer med kunder och leverantörer skapar ett intressant nätverk som gynnar alla parter.

Vår kreativitet, innovation och design skapar hållbarhet.

Johanna Wåhlander

Inredare, konceptutvecklare, ägare

Målsättning
Min målsättning är att lära mig något nytt varje dag och ha kul på jobbet. Jag älskar utmaningar!

Kompetenser
Med erfarenhet i branschen sen -97. Min starka kompetens är projektledning och mångsidighet. Jag kan färgsättning, yt-planering och webbutveckling och möbelformgivning. Jag är en idéspruta!

Johanna Wåhlander

johanna@awstudio.se

073-575 59 99

Johanna
Processtyrning
%
Händig
%
Ledarskap
%
Detaljfokus
%

Kalle Wåhlander

Projektledare, konceptutvecklare

Målsättning
Problemlösning både mentalt och praktiskt är roligt att tacklas med.

Kompetenser
Från kravställande funktioner för systemupphandling till att bygga och skapa med mina händer.
Jag är en bra mångsidig projektledare.

Kalle Wåhlander

kalle@awstudio.se

073-421 37 36

KalleW_oklippt
Projektledning
%
3d visualisering
%
Ytplanering
%
Idéspruta
%

Referenser

Sagt av våra kunder

"Att arbeta med AW Studio var för oss ett självklart val då de dels besitter en lång och djup inredningskompetens där de på mycket kort tid kunde hjälpa oss att förverkliga vaga idéer som vi själva hade svårt att visualisera. De fanns alltid tillgängliga för rådgivning genom processen och kunde på ett professionellt sätt ta våra abstrakta tankar till en konkret lösning på kort tid. Att AW Studio dessutom har ett hållbarhets- och kostnadsfokus i de lösningar som de tar fram gjorde deras koncept väldigt tilltalande för oss.."

Stefan Söderlindh
COO & Head of Workaround Community

"Arbetar man Johanna räcker det med en visionär tanke som brief – sedan skapar hon en magiskt verklighet på ett roligt, kreativt, funktionellt och ekonomiskt sätt”."

— Olle Nordberg
Lazda

"Under vår totalrenovering fick jag möjlighet att arbeta med Johanna Wåhlander som inredningsdesigner. Efter att ha provat några andra designers först visade sig detta vara ett lyckokast. Johanna kom in med energi, glädje, ett öppet sinne för våra behov, mycket kunskap och budgetfokus. Vi fick en produkt både vi och våra kunder blivit väldigt nöjda med. Johanna har en fantastisk känsla för färger och materialval, dessutom är hon väldigt trevlig att samarbeta med. Jag hoppas vi kommer driva fler projekt framöver, då blir Johanna en självklar del i det."

— Katharina Sundqvist
Hotelldirektör / VD Aparthotel Telefonplan